Anfi del Mar

En av de bästa semesteranläggningar på Gran Canaria heter Anfi del Mar, som ligger strax utanför Arguineguin på Gran Canaria. Denna anläggning har sålts som tidsdelat boende eller timeshare, och har en av de bästa stränderna som finns på Kanarieöarna. Den vita sanden här sägs ha importerats från Bahamas, och detta är en av dom bättre stränderna på ön.

Anfi del Mar är indelad i fira olika hotell, Anfi Beach Club, Club Puerto Anfi, Monte Anfi och Gran Anfi. De har också byggt en ny stor resort i Taurodalen, och Anfi Tauro är ett bra ställe för golfare, med golfbanan Anfi Tauro Golf, med helt ny 18-håls mästarskapsbana, samt en 9-hålsslinga.. Björn Lyng som en gång byggde denna anläggning, utsågs till hedersmedborgare i Mogan kommun på Gran Canaria.

Anfi del Mar ligger i mellan Arguineguin och den populära semesterorten Puerto Rico. Anläggningen har et eget shopping center, en marina, minigolf, och många olika restauranger och affärer. Stranden vid Anfi del Mar är öppen för alla, om du äger en lägenhet där eller inte, men det kan vara relativt fullt om vintrarna där, så det är en fördel att komma ut tidigt om du vill ha en bra plats.

I gångavstånd från Anfi del Mar kommer du att hitta bra ställen att äta. Båda Cueva Pirata och den berömda Los Canarios 1, är båda favoriter bland många av de turister som reser hit. Detta är en stor resort på Gran Canaria, kom bara ihåg att om du vill äga en lägenhet på Anfi del Mar finns det billiga lägenheter att köpa begagnad till exempel på blocket. Trevlig semester till Gran Canaria.

Kommentarer