Semester i Bahia Feliz

Hela området i Bahia Feliz är särskilt lämplig för familjer som reser med barn, och blev för ett par år sedan, röstat fram till det mest barnvänliga resmål i Europa. Bahia Feliz har vackra parkområden och minimalt med trafik. Det finns inga discon i Bahia Feliz, så att du garanteras en god natts sömn och en trevlig semester. Det finns 6 hotell i Bahia Feliz, där Fritidsresor har 5 av dessa. Blue Village Center på Gran Canaria ligger där med hotell som Orquidea, Monte Feliz, Tres Vidas, Las Pitas och Playa Feliz. Den sjätte hoteller är Blue Bay Beach Club. Detta ligger brevid Monte Feliz med en spektakulär utsikt över Atlanterhavet.

Denna semesterorten har främst skandinaviska turister under vintern. På sommaren blir det också några engelska turister som oftast bor på Orquidea, där de också har börjat med all inclusive för att hålla gästerna i området. Åker ni på semester till Bahia Feliz på Gran Canaria, kan du booka semesterlägenheter med et norsk företag som heter Blue Canaria. De samarbetar med det bästa hotellet i Bahia Feliz, nämligen Blue Bay Beach Club. Skicka en begäran, och få lägenheter med 1 sovrum för 4 personer eller 2 sovrum och 2 badrum för upp till 6 personer. De hyr ut direkt och ha dom bästa priserna på marknaden.

Det finns mycket i området runt Bahia Feliz. Gran Karting är den största och bästa go-kart banan på Gran Canaria,  Sioux City är en westernpark för hela familjen och vid flyklubben kan registrera dig för fallskärmshoppning eller ta helikopter sightseeing runt ön. Vi önskar er en trevlig semester till Bahia Feliz.

Kommentarer