Holiday World i Maspalomas


Holiday World är en stor nöjespark i Maspalomas på Gran Canaria. Parken är som en stor karneval, med många olika aktiviteter såsom bowling, ett stort pariserhjul, radiobilar, hopptårn, karuseller och ett wellness center, för att nämna några.

Området är beläget mitt i Maspalomas ca 5 minuters bilresa från Playa del Ingles, och 10 minuter från San Agustin och Bahia Feliz. Det ligger ca 3 minuter från fyren vid öknen i Maspalomas, och respektive 10 och 15 minuter med bil från Arguineguin och Puerto Rico.

Det finns flera restauranger och barer här, bland andra saker. En grill restaurang, en kinesisk restaurang, en italiensk restaurang och flera barer om du bara vill ha något att dricka. Det finns också saker natterstid för dom som inte lägger sig för att sova tidigt.

Holiday World på Gran Canaria är också bra för dom som vill fira något. En födelsedag med goda vänner, ett barns födelsedagsfest eller något annat tillfälle. Det finns också här en mycket bra wellness-avdelning med ett fitnesscenter, spa-avdelning och en skönhetscenter med frisör och olika behandlingar.

Parken är populär för dom som reser med barn och vill ha annan verksamhet utanför bara sol och strand. Nöjesparken är öppen dagligen från 17.00 till 23.00, men centrum är öppen hela dagen. Ditt nästa besök till Gran Canaria bör innehålla en resa till Holiday World i Maspalomas.

Kommentarer